Aktuality a tiskové zprávy

Zpět na přehled tiskových zpráv

Jiří Volf – konec roku ve znamení sbírky Dítě

VOLF MEDIA SERVICE, 26.11.2009 19:49
V těchto závodnicky klidných dnech jsme vyzpovídali Jirku Volfa, jak tráví on a team čas a jaké jsou plány pro konec letošního roku. Podle všech informací je konec roku pro Jirku a team všechno jiného než klidný. Podrobnosti uvádíme níže.


Foto: Jiří Volf



„Abych se přiznal je to velmi hektické, vše začalo oživením sbírky Dítě 2009, kde usilovně sháníme prostředky. Paralelně připravujeme poslední start v Praze. V této době je to ale těžší než minulý rok. O smyslu sbírky není třeba čtenáře dále informovat. Každý už asi ví, že jde o pomoc nemocným dětem. Prosím všechny, kteří nám chtějí pomoci aby to udělali do Vánoc, současný stav konta je pouze 11.000,- CZK, což musíme změnit. Minulý rok jsme vybrali asi 34.000,- CZK. Chtěli bychom sbírku ukončit před Vánoci a předat vybranou hotovost Výboru Dobré Vůle nadace Olgy Havlové jako dárek k Vánocům. Příští týden ve čtvrtek 3.12.2009 se poprvé setkám s dětmi, kterým naše sbírka pomohla, ale i kterým bychom měli pomoci letos. Setkaní se bude realizovat v nadaci Olgy Havlové. O průběhu budeme informovat. Připomínám, že jako minulý rok, soutěží vklady o svezení v závodním EVO IX.“ vysvětluje Jirka Volf.



Foto: Jiří Volf



SBÍRKA DÍTĚ 2009
Č.ú. 373118503/0300 CZK
IBAN CZ83 0300 0000 0003 7311 8503 (zahraniční platby)
Variabilní symbol: vaše tel. číslo (pro vylosování výherců místa spolujezdce při testu)
Zpráva pro příjemce uveďte: „DÍTĚ“ – popř. Příjmení, Jméno, adresu atd.

„Ale zpět k našim plánům teamu, doufám, že brzy již budu fit po viróze, kterou jsem si přivezl ze soustředění na lyžích s některými závodnickými kolegy M. Prokopem, J. Volfem a J. Vlčkem. Současně plánujeme dvě základní a poslední akce teamu sezóny 2009. 3.12.09 proběhne finálové kolo soutěže nejzajímavější tvář roku LOOK BELLA 2009 od 19h, pravděpodobně vystavíme v hotelu Hilton opět naše EVO IX a soutěže se aktivně zúčastníme. Následně je v plánu Pražský rallysprint 4.-5.12.09, pro který jednáme o VIP spolujezdci do našeho závoďáku jako tomu byl v minulých letech Dalibor Gondík, Marek Vašut nebo Kuba Wehrenberg. V Praze bude k dispozici naše VIP zóna v servisu. Všechny partnery a přátele teamu srdečně zveme. Pojedeme pouze pro diváky a reklamu sbírce Dítě 2009.“ Doplňuje Jiří Volf.

„Celý Apid Racing aktuálně dolaďuje auta a zázemí před Pražským rallysprintem a Mikulášskou rally. Probíhají práce a úpravy teamového kamionu, dolaďujeme regály, repasujeme obě teamová Eva IX. Pražského rallysprintu se zučastní Jirka Volf a o týden později Honza Jelínek zmíněné Mikulašské rally ve Slušovicích. Věříme, že oba vozy soutěže úspěšně dokončí a uděláme tak symbolickou tečku za letošní sezónou 2009.“ Líčí situaci šéf APIDu Mirek Jandík.



Foto: Martin Foral



Galerii Jiřího Volfa ze Setkání Mistrů naleznete: ZDE

VOLF MEDIA SERVICE, Foto : Martin Foral, Jiří Volf
www.volfjirka.cz l

Zpět na přehled tiskových zpráv