Aktuality a tiskové zprávy

Zpět na přehled tiskových zpráv

Jiří Volf projekt DÍTĚ podpořily modelky

31.12.2008 15:14
Mediální a podpůrný program charitativního projektu DÍTĚ teamu Jiřího Volfa pokračoval další akcí na půdě slavného prestižního hotelu Hilton Praha. Touto akcí bylo finálové kolo prestižní soutěže o nejzajímavější tvář roku LOOK BELLA 2008 uskutečněné minulý čtvrtek. Že šlo opravdu o prestižní akci ukázala řada celebrit, jako byl moderátor soutěže Aleš Háma, zpěvák Sámer Issa.
„Hlavním úkolem tohoto spojení soutěže LOOK BELLA 2008 a našeho projektu DÍTĚ bylo zasáhnout ještě co nejvíce potencionálních dárců pro projekt. Původně jsme zde chtěli celou sbírku ukončit a vyhlásit. Musím si ale postěžovat, nedaří se nám zatím nashromáždit potřebný obnos pro projekt, který jsme vybrali. Je finančně poměrně náročný a tak jak jsme avizovali nechali jsme účet nadále otevřený do ledna 2009 a očekáváme ještě možnost vše zrealizovat tak jak by jsme si to představovali. Dalším faktorem je také, že partneři teamu, které jako všechny zasáhla finanční krize, budou mít jasno o darech pravděpodobně až z kraje 2009. Současný stav účtu je cca 24.000,- CZK a s tím nemůžu být spokojen, protože na projekt nástropního systému 14letého Honzy s DMO – kvadruparézou potřebujeme min. 79.000,- CZK. Zbylou část uhradí totiž pojišťovna. I přesto všem dosavadním dárcům a kamarádům děkuji.“ říká Jirka Volf.

„Vrátím se ale k průběhu akce. Jako porotce jsem vše sledoval z bezprostřední blízkosti. Naše Evo IX jsme vystavili v lobby hotelu, kde měli návštěvníci a následně účastníci možnost se vyfotit s tímto soutěžním vozem. Překvapila mě účast i některých kolegů z rally. Velmi kvalitní program pokračoval potom ve SKY BARU v 9vatém patře do ranních hodin.“ < dodává Jirka Volf.

Č.ú. 373118503/0300 CZK, IBAN CZ83 0300 0000 0003 7311 8503 (zahraniční platby)
Variabilní symbol: vaše tel. číslo (pro vylosování výherců místa spolujezdce při testu), Zpráva pro příjemce uveďte: „DÍTĚ“ – popř. Příjmení, atd.

Informace www.VOLFJIRKA.cz a www.lookbella.cz, přejeme krásné prožití Vánočních svátků.

VOLF MEDIA SERVICE
www.volfjirka.cz

Zpět na přehled tiskových zpráv