Aktuality a tiskové zprávy

Zpět na přehled tiskových zpráv

Valaška, 1. etapa - Cesta do Top 10 vedla i přes pole

07.04.2007 00:14
Jiří Volf se spolujezdcem Františkem Rajnohou figurují s vozem Mitsubishi Lancer Evo VIII po první etapě Valašské rally na 9. pozici absolutní klasifikace a soutěž tak mají dobře rozjetou. Její úvod byl pro Jirku s Frantou ale poněkud dramatičtější...
"Na první erzetě jsme byli dlouzí na brzdy a nezbylo mi nic jiného, než auto srovnat a skočit do pole. Tam jsme ztratili nějaký čas, navíc při dopadu praskla hadice mezichladiče a to bylo na zbytku vložky znát na výkonu vozu," popsal v cíli prvního dne Jiří Volf. Na přejezdu na další vložku jsem to trošku pořešil, takže na ní už to nebylo ani znát a kluci vše pak opravili v servisu. Druhá runda už byla dobrá, časy tam jsou a jsme spokojení, jak si v průběžném pořadí stojíme. Těšíme se na zítřek, i když to bude hodně těžké."

Druhá etapa Valašské rally 2007 odstartuje v sobotu 7. dubna v 10 hodin (RZ 5 startuje v 10:39 hod). Na posádky čeká dalších 7 měřených úseků (97,50 km). Jména vítězů a další pořadí budeme znát krátce před 18. hodinou, kdy se první posádky objeví na cílové rampě na náměstí ve Valašském Meziříčí.


Ilustrační foto: Nowi, www.CzechRallyeWeb.net
ZdeněkZ

Zpět na přehled tiskových zpráv